DOBOJ: PRIPREMA SE IZGRADNJA NOVE BOLNICE

[12.12.2012]

Izvor: SRNA

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Ranko Škrbić rekao je da je u posljednjih nekoliko godina došlo do povećanja troškova bolnica, kako zbog nabavke nove opreme, tako i zbog uvođenja novih vidova liječenja. Škrbić je, odgovarajući na poslaničko pitanje u Narodnoj skupštini Srpske, rekao da će biti održana i tematska sjednica Vlade Srpske na kojoj će biti razmatrane mogućnosti dodatnog izvora finansiranja za bolnički sektor.
On je dodao da je sa direktorom dobojske bolnice dogovoreno da rukovodstvo krene u pripremu dokumentacije i idejnog rješenja za izgradnju nove bolnice, koja bi bila na lokaciji gdje se nalazi Hemodijalizni centar. "Očekujem da dođu sa prijedlogom kako bi naredne godine mogli napraviti operativni plan koji bi išao u smislu definitivnog rješavanja izgradnje nove bolnice u Doboju, jer je to jedino rješenje", naglasio je Škrbić.


www.regija.ba

 

UPOZORENJE!

Zabranjeno je vrijeđanje naročito na rasnoj, spolnoj, vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Svaki komentar koji bude sadržavao tekst neprimjerenog sadržaja će biti uklonjen.
Nepridržavanjem ovog pravila riskirate ZABRANU PRISTUPA portalu regija.ba
Komentari su djelo i mišljenje posjetitelja portala. Portal regija.ba ne odgovara za njih, kao ni za nastale reakcije!